tisdag 24 januari 2012

Tisdag

Tisdagen började med att klockan ringde kl. 05:30 då var det dags att kliva upp och ta en morgonpromenad med Zigge. Sen bar det iväg till jobbet. Men idag smet jag en timma tidigare från jobbet för att  åka ut till stallet. Dock tog det en stund innan jag kom iväg då min bil hade gömt sig under all snö som ramlat ner de senaste dagarna, han är inte lätt att hitta den lilla rackaren :)
Men hur som helst så blev det tre timmar i stallet, mockning av två boxar och mycket pyssel med Tim och 20 minuter på hästryggen. Det var efterlängtade 20 minuter, visserligen blev det bara skritt i paddocken men det är ju bättre än inget. Det har den senaste tiden varit sjukt halt ute på våra backiga grusvägar och stenhårt i paddocken så det har inte blivit någon ridning. Men nu kom det ju mjuk och härlig snö som man kan traska på, dock ingen uteritt då det är väldigt isigt under och Timpan som går barfota halkar runt som bambi. Bäst av allt är att snön ska ligga kvar ett tag och i helgen har jag stallet igen så då blir det nog ridning både lördag och söndag. Mysigt!
Även Zigge var med ut till stallet och sprang omkring i all snö, han njuter verkligen nu.

Efter stallet blev det träning igen. Ikväll var det step med Cissi som stod på schemat. Mycket roligt pass och bra ledare. Skönt att bli riktigt svettig och flåsig.

När träningen var avklarad var Jossan snäll och bjöd på mat, hemmagjorda piroger. Super tack för smarrig mat och trevligt sällskap.

Ja det var allt som hans med denna tisdag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar