måndag 9 september 2013

Folkracesöndag

I princip hela min söndag spenderades i folkracebacken ute på Toverum. Det bar verkligen en bra dag att se på folkrace, strålande sol och massa av fina vänner runtomkring mig och så goa Wille förstårs. 

Min huvuduppgift var att heja fram de vita Saabarna i Team Wigren, teamet bestod denna gång av Jonas, Martin och Oscar. Tyvärr blev det inga större framgångar för grabbarna. Jonas bil fick sig en ordentlig törn redan i första heatet och bestämde sig då för att ge upp för dagen. Oscar tuffade på bra och kom in på en tredje plats i första men drog tyvärr på sig en svartflagg i andra och blev fyra i sista heatet. Martin, killen med en stor skopa otur i den här sporten, blev utknuffad rejält i första och kunde inte komma ikapp de andra igen trots att han körde på som en dåre. Typ samma visa i andra där han slutade fyra och i sista gick han ut hårt men då började bilen krångla, tydligen kopplingen. Men här lyckades han komma in på en tredje plats men det berodde nog mest på att några av de andra hade mer otur än honom. 


Stort grattis till Pia som körde ruggigt bra och lyckades ta sig till damernas A-final, tyvärr hamnade hon precis nedanför pallen. 
Lika stort grattis till hennes son Jocke som tog sig till final i Juniorklassen och där kammade hem den tredje pallplatsen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar