torsdag 24 oktober 2013

Farmors Hus

Nu har vi fått en ny liten butik i Valdemarsvik, igår slog nämligen Maud Wastezon upp portarna på Farmors Hus igen. Jag tycker det är så roligt när någon vågar satsa, tomma lokaler är så tråkigt och lockar tyvärr inte till sig folk. 

Man kan verkligen säga att Farmors Hus har fått sig en riktig ansiktslyftning, det blev så himla fint och mysigt med de nya glasdörrarna i entrén och det nya fönstret där det tidigare var en gammal dörr som inte släppte in något ljus i lokalen. Älskar när den där mysiga känslan infinner sig när man kliver in i en butik. 

På Farmors Hus kan man numera hitta lite nya inredningsmärken för Valdemarsvik, tomtar de fantastiskt söta och goa nallarna från Bukowski samt smycken från VK Design. Viktor kommer själv att vara i butiken minst en dag i veckan och sitta bakom sin disk och tillverka sina smycken, detta är något som höjer mysfaktorn ytterligare. 

Har du inte redan varit och besökt Farmors Hus så tycker jag att du ska göra det omgående, jag lovar att du inte kommer att ångra dig. 
Hoppas verkligen att detta nya koncept kommer att fungera, vill önska Maud & Co ett stort lycka till.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar